Ülim viktoriin kodus ja võõrsil!

Kodu ja võõrsil on üks Austraalia pikimaid seepe, mis kroonib Uus-Lõuna-Walesi väikese rannikulinna Summer Bay elanike igapäevaelu.

VAATA:Kodu ja võõrsil avamise tiitel



Kui eetrisse on antud üle 7000 episoodi, seeria on kajastanud teleajaloo kõige meeldejäävamaid hetki - aga kui suur fänn sa oled?



Et pidada ennast tõeks Kodu ja võõrsil austaja, teie teadmised seebist peavad ulatuma paar aastakümmet tagasi (aga kui see tundub liiga ammu, siin on kiire värskendus ).

Järgmisena uurige ennast järgmistest küsimustest ja skoorige oma vastused allpool.



1. Algse versiooni Kodu ja võõrsil tunnuslaul, milline Uus-Meremaa meeslaulja pakkus vokaali?

a. Dave Dobbyn

b. Tim Finn



c. Mark Williams

** Kas vajate aimugi? Vaadake allolevat videot

2. Enne Kim Hyde rolli saamist kuulas Chris Hemsworth Robbie Hunteri rolli. Kes teda lõpuks mängis?

a. Matt Levett

b. Jason Smith

c. Kip Gamblin

3. Kes jooksis Angelile (Melissa George) otsa enne tema pulmi Shane'iga (Dieter Brummer)?

a. Alf (Ray Meagher)

b. Shannon (Isla Fisher)

c. Irene (Lynne McGranger)

kodus ja väljaspool

Seitse

4. Shane suri Ingli süles pärast kannatusi?

a. Liiklusõnnetuse tagajärjel tekkinud vigastused

b. Vähk

c. Veremürgitus

5. Kui Chris (Johnny Ruffo lõi kogemata risotiseentega risoto, toksis ta Alfit ja millist teist tegelast?

a. Daryl ‘Brax’ Braxton (Stephen Peacocke)

b. John (Shane Withington)

c. Lea (Ada Nicodemou)

kodus ja väljaspool

Seitse

6. Brax jälitab Rickyt (Bonnie Sveen) Londonisse pärast seda, kui ta on töö vastu võtnud?

a. Õde

b. Mudel

c. Fotograaf

7. Kes mängis politseinikku Katarina Chapmanit?

a. Esther Anderson

b. Pia Miller

c. Ashleigh Brewer

kodus ja väljaspool

Seitse

8. Kes hallutsineerisid ja arvasid, et näevad külmkapiuksel Bobby (Nicolle Dickson) kummitust?

kuni. Alf

b. Pippa (Debra Lawrence)

c. Ailsa (Judy Nunn)

9. Kes on pärast Ray Meagherit kõige kauem teeninud näitleja filmis Kodus ja võõrsil?

a. Lynne McGranger

b. Seal on Nicodemou

c. Kate Ritchie

kodus ja väljaspool

Seitse

10. Vinnie (Ryan Kwanten) ilmub VJ 3. sünnipäevale varjatuna kui mõni loom?

a. Känguru

b. Karu

c. Hobune

11. Kes tunnistati süüdi mõrvakatses 2003. aastal?

a. Dani (Tammin Sursok)

b. Will (Zac Drayson)

c. Hayley (Bec Hewitt)

kodus ja väljaspool

Seitse

12. Millise looduskatastroofi tõttu olid 2000. aasta olümpiaeelses kaljuriiduris elud tasakaalus?

a. Tuli

b. Tsunami

c. Maalihe

13. Millise tegelase jaoks oli Leah 2004. aastal asendusmaterjal?

a. Sally (Kate Ritchie)

b. Matilda (Indiana Evans)

c. Kirsty (Christie Hayes)

kodus ja väljaspool

Seitse

14. 2014. aastal tulistati Casey Braxton (Lincoln Younes), kes üritas päästa keda?

a. Brax

b. Josh Barrett (Jackson Gallagher)

c. Kyle Braxton (Nic Westaway)

15. Sinkholes olles ütles Alf Roole (Georgie Parker), mida?

a. Ta oli salamiljonär

b. Ta adopteeriti

c. Tema ema oli elus

kodus ja väljaspool

Seitse

Vastused: 1C 2B 3A 4C 5C 6C 7C 8C 9A 10B 11A 12C, 13A 14B 15C

Ainult 6 dollarit 6 välja antud numbri eest! -SÄÄSTA 79%

Telli uus idee juba täna

Telli nüüd

Toimetaja Valik


Emma Wiggle tähistab koos eksabikaasa Lachy kuulujuttudega uut väljavalitut

Kuulsus


Emma Wiggle tähistab koos eksabikaasa Lachy kuulujuttudega uut väljavalitut

Purple Wiggle'i staar Lachlan 'Lachy' Gillespie kohtub väidetavalt Austraalia balleti vanema kunstniku Dana Stephenseniga, kellega tema endine naine Yellow Wiggle Emma Watkins on mitmel korral koos mänginud. Awks. Eelmisest aastast Emmast lahku läinud 33-aastane Lachy kohtus ülipopulaarse lastesaate võtteplatsil Danaga, kes oli kolmeaastase Jasperi ema.

Loe Edasi
Vaadake prints Charlesi ja Camilla väga privaatset Londoni kodu

Kuninglikud


Vaadake prints Charlesi ja Camilla väga privaatset Londoni kodu

Prints Charles ja Camilla Parker Bowles on praegu Šotimaal Balmorali mõisas Birkhallis koronaviiruse sulgemises. Walesi printsi taastumisel pärast tema COVID-19 diagnoosi saab mõni aeg enne kuninglike tagasipöördumist Londonisse, kuid kui nad seda teevad, jäävad nad Clarence'i majja.

Loe Edasi